Choď na obsah Choď na menu
 


Tipy pre správnu kondíciu

a najrozšírenejšie námietky a výhovorky

 

1. Výhovorka: To by som sa musel(a) vzdať obľúbených jedál.  
Skutočnosť: Kľúčové je konzumovať jedlá v rozumnom množstve. V našom programe môžete stále jesť obľúbené jedlá a popri tom chudnúť.
 
2. Výhovorka: To by som musel(a) cvičiť na to nemám čas.
Skutočnosť: Cvičenie je samozrejme vždy dobré pre Vaše telo, ale nie je nutné pre chudnutie s našim programom.
 
3. Výhovorka: Nemôžem schudnúť kilogramy, ktoré som nabrala po narodení dieťaťa.
Skutočnosť: Samozrejme je o niečo ťažšie schudnúť po pôrode, ale správna výživa a mierna zmena stravovacích návykov vás dovedie k optimálnej postave. Navyše dobrá výživa Vám vráti kopec energie a kondíciu, ktorú s dieťaťom budete potrebovať.
 
4. Výhovorka: Pokiaľ schudnem vždy zase naberiem.
Skutočnosť: Pokiaľ nezmeníte stravovacie návyky pochopiteľne znovu naberiete. Ale s našim programom správnej výživy je jednoduché udržať si váhu navždy a pri tom si zlepšiť zdravie.
 
5. Výhovorka: Nemám tisíce na míňanie za diéty.
Skutočnosť: Nadváha Vás nebude stáť tisíce, ale do budúcnosti desaťtisíce. Naopak naše programy Vám dokonca môžu ušetriť peniaze!
 
6. Výhovorka: Keď budem iba menej jesť, tak schudnem tiež.
Skutočnosť: Pokiaľ by to bola cesta k optimálnej váhe, už by bolo niekoľko miliónov ľudí čo by touto cestou schudli. Ale menšie dávky živín vedú k horšej kondícií a zdravotným problémom, navyše sa organizmus začne pred chudnutím brániť, aby sa pripravil na horšie časy. S naším programom budete naopak dostávať všetko čo potrebujete a tým pôjde Vaša kondícia i energia hore.
 

Doporučenie: Prestaňte myslieť na výhovorky a začnite pracovať na svojom cieli tak, aby ste už budúci týždeň schudli prvé kilo, alebo prvé centimetre. Vaša postava snov je na dosah.

 

Prevzáte z    http://www.chudnete.sk