Choď na obsah Choď na menu
 


Liečenie pitím vody

 

Prekvapujúce! Ale pravdivé! 6 pohárov vody (1,5 l). Bez výdavkov na lieky, tabletky, injekcie, diagnózy, na honoráre lekárom, atď. iba pitím čistej vody a meditáciou sa vyliečia nasledujúce choroby. Pozrime sa na zoznam chorôb, ktoré sú liečené touto terapiou - pitím čistej vody.

 

1. Bolesť hlavy

12. Astma

23. Hostorthobics

2. Krvný tlak (vysoký krvný tlak)

13. Zápal priedušiek

24. Cukrovka

3. Anémia

14. Tuberkulóza

25. Očné choroby

4. Rheumatism (bolesť v kĺboch, svaloch)

15. Meningitída (zápal mozgových blán)

26. Očné krvácanie, zápal oka

5. Progresívna paralýza

16. Obličkové kamene

27. Nepravidelná menštruácia

6. Obezita

17. Urogenitálne choroby

28. Leukémia

7. Artérioskleróza (vápenatie tepien)

18. Prekyslenie, kyslosť (acidita)

29. Rakovina maternice

8. Zápal vedľajších nosných dutín

19. Gastroenteritída

30. Rakovina prsníka

9. Tachykardia (zrýchlenie srdcovej činnosti

20. Úplavica

31. Zápal hrdla

10. Závrat

21. Rectal Piodapes

 

11. Kašeľ

22. Zápcha

 

 

Ako robiť túto terapiu?

 

1.     Zavčasu ráno, hneď ako vstanete z postele (dokonca bez toho, aby ste si umyli zuby) vypite 1,5 litra vody (5 - 6 pohárov). Spoznajte to, čo naši indickí predkovia nazvali ako „Uša Pána Čikitsa“. Umyte si potom tvár a sadnite si k meditácii.

2.     Tu je veľmi dôležité poznamenať, že nič iné - žiadne iné nápoje ani žiadne tuhé jedlo - by sa nemalo jesť 1 hodinu pred a po vypití 1,5 litra vody

3.     Ak je treba, môže byť použitá aj varená a filtrovaná voda

 

Je možné vypiť naraz 1,5 litra vody?

 

Na začiatku sa môže zdať obtiažne vypiť naraz 1,5 litra vody, ale dá sa na to postupne zvyknúť. Zo začiatku môžete vypiť najskôr 4 poháre a zvyšok asi po dvoch minútach. Možno zistíte, že potrebujete ísť močiť 2 - 3 krát za hodinu, ale po čase sa to stane normálne. Výskumom a skúsenosťami je odsledované, že touto terapiou sa vyliečia počas zaznamenaných dní nasledovné choroby:

 

        -       zápcha 1 deň

        -       kyslosť 2 dni

        -       cukrovka 7 dní

        -       tlak krvi a vysoký krvný tlak 4 týždne

        -       rakovina 4 týždne

        -       tuberkulóza 3 mesiace

 

Poznámka:

Doporučuje sa, aby ľudia, ktorí trpia na artériosklerózu, alebo reumu túto terapiu praktizovali 3x denne, t.j. ráno, napoludnie a večer, 1 hodinu pred jedlom - počas jedného týždňa a potom 2x denne až do vyliečenia choroby.

 

Ako pomáha voda?

 

Pitie obyčajnej pitnej vody správnym spôsobom čistí ľudské telo. Účinnejšie prečisťuje hrubé črevo, aby vytváralo novú čerstvú krv, čo je známe z lekárskych termínov ako Haemotopaises. Je nepopierateľný fakt, že slizotvorné záhyby hrubého a tenkého čreva sú touto metódou aktivované práve tak ako teória, že nová čerstvá krv sa tvorí pomocou slizotvorných záhybov. Ak je hrubé črevo vyčistené, potom sa výživa z potravy prijímanej niekoľko krát denne absorbuje a činnosťou slizotvorných záhybov sa premení na čerstvú krv. Krv je najdôležitejšia pri liečbe chorôb a obnove zdravia a preto by sa táto voda mala piť v pravidelných intervaloch. Vážne vás žiadame, aby hore opísaná metóda bola starostlivo prečítaná a vyskúšaná. Prosíme vás, rozšírte túto správu medzi ostatných jogínov, priateľov, známych a blízkych - je to veľká služba ľudstvu.

 

Všetko najlepšie a pevné zdravie   Niranjan Kumar Šarma, CSc.

                                                                 Ústav pre výskum plazmy