Choď na obsah Choď na menu
 


Obrázok
 
 
Ako posúdiť chlapa podľa kávy ?   Čo hovorí káva o mužovi ?
 
 
 
 
 
Možno ste počuli, že môžete pokojne odhadnúť chlapa podľa toho, ako sa správa k svojej matke. Ale – káva? Čo káva o mužovi hovorí? Možno viac, ako čakáte! Čítajte a nabudúce sa mu pozrite do šálky...
 

Turecká káva

100% žrebec. Ohnivý, šarmantný, zopár sexi vrások, možno sivé vlasy. Kolesá na aute vám vymení poslepiačky a jednou rukou.

Espreso

Dve slová: príliš zaneprázdnený. Espreso pije chlap, ktorý nemá čas na plný deciliter niečoho hnedého, radšej narýchlo prehltne a uteká preč. Takí chlapi vidia len seba, sú workoholici a závislí na kofeíne a nikotíne.

Macchiato

Nespoľahliví muži, ktorí by chceli byť frajeri, ale nie sú, pijú macchiato. Zvyčajne sú to tie typy, ktoré sa rýchlo nadchnú a potom utečú.

Káva so smotanou

Často je to nápoj nenáročných, obyčajných mužov, ktorí si po obede dajú kávu iba pre chuť, nie kvôli potrebe kofeínu. Títo muži majú zvyčajne veľké brucho.

Káva s mliekom

Kávu s mliekom si vyberajú seriózni chlapi, ktorí vedia, čo chcú. Stará sa o svoje mlieko, ale nepreháňa. V posteli je pozorný milenec a v práci perfektný pracovník. Dobrý výber!

Cappuccino

Sexi, svalnatí a sofistikovaní chlapi pijú cappuccino. Espresso s penou si objednávajú silní a nekompromisní muži, lebo si myslia, že teplé mlieko je pre deti.

Latte macchiato

Uf, ženy majú dosť problémov samé so sebou – kto má čas riešiť jeho?

Karamelová káva so smotanou

Muž v bielej košeli a šatkou. Pravdepodobne vás vezme do prímorského mestečka a kým sa vyberie na pláž, bude sa dve hodiny pripravovať.

Káva týždňa

Slizký, nudný chlapík bez vlastného názoru. Rozpráva staré vtipy a smeje sa na nich iba on sám.

Káva bez kofeínu

Pozor! Tento chlap pravdepodobne spí v helme a s bezpečnostným pásom. Ale aj tak je sexi, preto s ním flirtujú všetky čašníčky.

Bezkofeínová káva s množstvom peny, škorice a čokoládového sirupu

No tak! Máte do činenia s komplikovaným, rozmaznaným chlapom, ktorý si vystačí sám so sebou. Vrelo vám odporúčame – ponúknite mu nejaké tabletky proti panickým záchvatom, ak ešte nedostal recept. A jednu si nechajte pre seba. A nech vás neprekvapí, ak zvedie čašníčku.

Čo tí, ktorí pijú čiernu kávu?

Títo chlapi minú väčšinu času na seba a svoje problémy. Veľmi ich zaujíma, čo si o nich myslia ostatní, preto si pozorne vyberajú, čo si oblečú do práce. Predtým si ešte zacvičia jogu.

 

Prevzaté  z   http://www.dormeo.sk